Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Mörker.

Dina djupa andetag,
Pittoresk änglasång,
Svunnen tid.


Värmen från din kropp,
Lycka,
Längtan.

Magiska ögonblick,
När vi somnar hand i hand.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH