Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vingar

Jag lyfts
Bortom yttersta rymden
Tankarna frigörs från normens bojor
Känslorna flödar i total frihet
Bundenhetens existens har upphört
För att du är mina vingar




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 593 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan