Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterlighetens vågor

En spirande känsla
Växer, fyller mig
Kärlek
Så banalt
Så existentiellt
Djupt och ytligt
Ytterligheter
Beroende av varandra
Sammanhållen av mellanliggande nyanser
Delar av en helhet
Tar över allt som är jag
Låter mig svepas med
På ytterlighetens vågor




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan