Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från mörker till ljus

En hjälpande
hand

jag sugs ner
i dyn

en hjälpande
hand

drar mig
upp

på fast mark
jag står igen

smutsen
hänger kvar

men jag är
på fast mark

solen värmer
min frusna kropp

livsmodet
återfinns

i djupet
av min varelse

med nya rena
kläder

från

den hjälpande
handen

en ängel.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-29 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e