Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet väldigt tungt men jag har lärt mig genom alla mina jobbiga perioder att om jag aldrig ger upp väntar det något som är mycket bättre i framtiden.


Ge aldrig upp

Ge aldrig upp - det kan alltid bli bättre.
Ge aldrig upp - det som är idag är inte imorgon.
Ge aldrig upp - livet har varit jobbigt tidigare.
Ge aldrig upp - du har alltid rest dig upp förr.
Ge aldrig upp - se livet utifrån ett nu-perspektiv.
Ge aldrig upp - igår var igår, idag är idag.
Ge aldrig upp - imorgon är en ny dag.
Ge aldrig upp - du vet ingenting om morgondagen.

Så... ge aldrig upp! Livet är för värdefullt att ge upp.
© Junia Tronestam 2010-07-10




Fri vers av Junia VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-29 16:37



Bookmark and Share


  Maria T
Fint. Livet är värdefullt
2010-07-30

  Junia VIP
Man slutar aldrig lära!
2010-07-29

  Bibbi VIP
Hög visdom!
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP