Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Team-anda

"Du är en team-människa!"
"ja, team-anda är viktigt för mig."

varför då?
kan det vara så att det jag aldrig upplevde
var det jag hade behövt som mest

i en annan tid
uppväxttid

det som jag alltid strävat efter att skapa

i vuxenliv

det som jag nästan
aldrig
fick

vill jag ge
andra

men inkluderar jag
min egen
insats?

och mig
själv?








Fri vers av Junia VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-07-11 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP