Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser om mitt hus

 

 

gör det nödvändiga

en dag i taget

 

går vidare

 

allt ska bli tydligt

visa sig

 

det som varit

kan inte göras ogjort

 

framtiden

 

ännu oskriven

 

ska bära med sig

välsignelser

 

för de som har goda hjärtan

och ödmjuka tungor




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-31 00:54



Bookmark and Share


  Blåbäret
tålmodig förtröstan
för det förflutnas glömska, framtidens löfte och nuets hand
i ett så vackert hus
2010-08-01

  Junitvillingen
Kan man annat än beröras på djupet av denna melankoliska pärla? Finns mycket känsla i denna - sorg, men även hoppet och tron skymtar där...SÅ vackert poetat Anna!:-)
2010-07-31

    ej medlem längre
gillar goda hjärtan och ödmjuka tungor
2010-07-31

  Sonja Sidorow Lapington
Du berör mig!
2010-07-31

  the apache kid VIP
bittersweet & lovely
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*