" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"skadeanmälan" - ombokningar m.m.




ändring; i sigill en näpst

 

 

*

 

skendräktig är ju normalt
för vissa

skenhelig
skenhelig


skenheligt skenkär blir många 
är lika med null

fall
faller du som jag så faller vi alla höstars månar
om varann

måller om boller så där huller om

men la saga då
den som sa kom nu kom

 

Saga All ej månar om
den skenmanöverns brustna spann

i ok för jämna plågor

 

*

 

så klart så klart det landar sken
där vatten bärs med lågor och låga men från gamla plågor

är kär
i nåt jag inte helst begär men avser fälla

seklers arvegods misär är där de gälla skriens gråtor

är åter liknad bruten tiden
åter cirklad sluten

orm sig bet ändå där bak

och skjuten ur sin egen vom en Dom
av axlad scen 

paxad den i dåtid sade kom så kom
en färd i nerom måste göras

 

sjuttonhundra tals reliken sviken
sina mått

där vetenskapens måttlighet av ordsatt bläckavått
sig skrevo slutord

läskat klart förseglat

 

*

 

tvåhundra år i bunden kunskap
skriven för att dö

per stav av bok en snidad rund sak

doppad uti pränt


sänt för dig att läsa lära
spelare av sidor

lystna över ryggars dalar, vyssna invid eld

 

tänt det vare här i brasa
bokbåls skuld som gäld

 

en vandrings väg sig masa
nerom över välde

går vi om igen

 

*

 

så skenheliga schabraket
taket

existerar ej

 


schabrakiserat vaket rangel
mörkret har beställt

 

en skenamässig skenmanöver skedde
ur en brunn av öde

 

avslöjad in på bara märgen torr
och kattguldstunn

en fallen färd ska åter

dagas natt
sin egna gång

sin egna sång

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-08-23 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri