Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+




... mälarhöjden låghalt oförstådd
dialekt 7 år nyinflyttad frånskild mor
lusfattig han dog -själv - efter 40 års
vilsevandring mor syskon släkt dog då
vid första skoldagen tårar fanns inga
kvar inom klockklangen och psalmerna...
kan vargar yla som dessa levande döda
vid hans kista...




Fri vers av lärjunge
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-30 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lärjunge