Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"... och sägen jag eder: Om fredagen ären eder saga all!"


Utrop af Hin

och fredagen gick
och fredagen kom
och ingenting hände
som plötsligen vände
jorden helt om
upponer, utoin
oitu med en smäll

nej, än är hon snäll,
en god karamell,
utopin ovan Utrop af Hin





Fri vers av lärjunge
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lärjunge