Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofta

Ofta
är ensamheten en kätting
smidd av egoismens dvärg
i den ensammes spegelbild av
Gud

©




Fri vers av lärjunge
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-03 18:13



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Jag gillar din text för den känns, men jag har lite svårt att förstå slutet "I den ensammes spegelbild av Gud" Vill du precisera...
2011-08-04

  Lena Själsöga Keijser
har levt en stund med dina ord
önskar säga... kan även vara
den upplösta egoismen
insiktsljuset
2011-08-03

  Lena Själsöga Keijser
klar är denna ljusstråle
2011-08-03

  Michaela Dutius
Smärtsamt sant!
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge