Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vådaskott

bortom mitt såriga hjärtas vådaskott
inom gränslöshetens vilda tomhet
skingras alla tvivels dimmor om döden
väldigheten krympt till intets hjärta
utan puls och blod men fyllt av öden
ännu utan menings andetag

livet hänger i sin sköra tråd
över dödens höjda ögonbryn
bortom mikroskopets flyende sanning

inom hjärtats gråtande vådaskott
ekar fågelsångens porlande tystnad.




Bunden vers (Annat versmått) av lärjunge
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-02 04:19



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
den här hade jag visst missat - riktigt jävla vackert; ursäkta språket.
2011-07-20

  Lena Själsöga Keijser
du berör

läser detta vådaskott
och säger
se; vårda skottet
se grodden spira
2011-07-16

  Linda CH VIP
En mycket vacker, tung och sorglig text som väcker tankar.
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge