Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturlagar - Gravitation


Fan, att falla okontrollerat

Ett två tre
andetag

Ve Ve
o fasa!

Varför ska hela världen rasa
just denna dag



Jag ville inte
kunde inte
skulle inte

bli för svag

Döm mig i
lakanens ljuva
begynnelsedag




Fri vers av Elin Brändström
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-30 13:54



Bookmark and Share


  blaite
Sista versen shiiit så bra
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström