Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör du, människa?






vad har du gjort, människa?

varför springer du?

sakta stegen
döden hinner du ändå!




Fri vers av lärjunge
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-30 14:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett konstaterande med 100% sanningshalt - i poetisk dräkt
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge