Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljug för mig och jag vill tro dina lögner

Sitter och väntar på gryningen
Väntar på solens första trevande strålar
De som suddar ut nattens tunga känslor
Som får de svarta klorna kring mina inälvor att släppa taget
De som får min tomma säng att se ut som om du just åkt
Som om du precis stigit upp
Så att jag kan somna om i vetskap att du var där
Falsk vetskap kan vara trösterik
Under påverkan av gryningens ljus
Kom, gryningens ljus
Ljug för mig
Och jag vill tro dina lögner




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 511 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-31 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan