Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDET







oavlåtligt
söker han
ORDET

fjärilen som klipper med vingarna
i skuggan av acasians tunnaste löv

sällan ser han annat

än lövets oroliga skugga




Fri vers av lärjunge
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lärjunge