Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar efter värmen

Skulle villja resa till värmen
för regnet gör att jag får
så ont men plånboken
tilllåter inte varmare länder

Så jag hoppas inte sommaren
är över för denna gång visst
tycker jag om hösten också
men jag mår så bra när värmen
är här då är jag nästan smärtfri

Men fuktigare luft gör att jag
blir sämre så jag längtar efter
värmen vill att du stannar ett
tag till så jag får njuta av att
må bra ett tag till




Fri vers av Ann-christin
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-31 09:25



Bookmark and Share


  anits VIP
jag hoppas värmen kommer tillbaka, så
du får må bra igen
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin