Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chanson




Den hemliga källan av inspiration,
gömd av en aning, var är den belägen?
Vem kan dess flyktiga flöden, dess ton,
sprungen ur drömmar, ur liv,, saga, sägen,
lyssna sig till? Du? Visa mig vägen!

Visa mig vägen till toner av gull,
visa mig vägen
visa mig vägen
visa mig vägen för skönhetens skull,
för skimrande saga och sägen

Viska mig stigen där älvorna fly
skymlande skira ur natten
viska mig spår till den vällande sky
som ger vingar till gråten och skratten
Viska mig spår
viska mig spår
viska mig spår till en skugga, ta fatt´n




Fri vers av lärjunge
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-31 09:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En underbart vacker chanson skriven med en "gammaldags" känsla som tilltalar mig mycket. Inspirerande!
2011-06-08

  La Magnólia VIP
En mycket njutbar läsning ...
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge