Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Eroz Ramazzotti... http://www.youtube.com/watch?v=7rkPwt-W5sI&feature=related


Con gli occhi di un bambino

Con gli occhi di un bambino

vedere qualcosa

senti

un bambino vede

qualcosa che non lo vedi

deviamo vedere la vita

con gli occhi di un bambino

il meglio della vita

Sì, un bambino vede questo...

------------------------------------------------

Med ett barns ögon

se nàgot

lyssna

ett barn ser

nàgonting som du inte ser

vi màste se livet

med ett barns ögon

det bästa av livet

Ja, ett barn ser detta...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-31 12:57



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Nu har jag sett videon också - fantastisk! Förstår att du blev inspirerad. Och ER sjunger så otroligt bra. Tack för den länken!
2010-07-31

  Caprice! VIP
Ack, så sant! Snyggt! Ska lyssna på länken också...
Och ännu bättre blir översättningen om du ändrar till "Med ett barns ögon" i första raden och lite längre ner också, möjligen i något modifierad form där, "med barnets ögon".

Mille grazie per il questo poema perspicace!
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm