Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pip

Älskar du mig, ja eller nej?
Kärlek finns inte.
Nej.
Är du ännu en självisk liten flicka som väntar på uppmärksamhet?
Är du det?
Du har nog inga känslor trots allt.
Jag ser bara ett skal.
Precis.
Det var som jag sa.
Vad är det för mening att försöka när du inte ser.
Vad då?
Det var inte stereon som lät.




Fri vers av Greendices
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-31 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greendices
Greendices