Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgfrid



Skön träningsverk i min trötta kropp efter veckans slit

Magen full av god mat och dryck

Zappat mellan TV-kanalerna

Samtalat länge med en god vän


Efteråt i min självsamhet

Sitter vid köksbordet och bara är

Tankarna svävar stilla och fritt

Balkongdörren står på glänt

Ute stormar vinden bland träden

Regnet smattrar

Gäspar nästan käken ur led


Snart svävar jag in i drömmarnas och sömnens rike




Fri vers av Svante
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante