Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek, mitt hjärtas barn

 

 

Ge mig din kärlek

Och jag skall vagga den i mitt hjärta

Föda den med extasens ljuvliga toner

Skydda den med hela mitt väsen

Din kärlek

Mitt hjärtas barn




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan