Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coxie och Bambie

Det är som i det där tv-programmet

Hur många gånger har jag inte sett det och kännt hur alla de där temana på hur man ska leva sitt liv har talat till mig.
De är bra på att få allmänheter att kännas utpekande i såna där program.

Men jag märkte aldrig hur på pricken just den relationen var.
Den var där hela tiden och ingen påpekade den, men den var perfekt.
Nästan löjligt...
En doldis, och inte för att det gör någon skillnad.

Känns lite ironsikt bara.




Övriga genrer av pyre
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-01 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre