Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Smultris!



Blandning


 

Dina ord var en blandning
av allt det som jag har älskat
och alla de drömmar
som en gång har krossats.


 

 




Fri vers av Anna H
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-11-19 22:36



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
var det en blandning av drömmarna och det du älskat
eller en blandning av de krossade drömmarna, dvs besvikelsen/sorgen och det du hade älskat?
2005-11-19

  Smultris
Superbra ju... Skoj att det blev en dikt av dessa rader.

Och tack för orden... du gör mig så väldigt glad, trots att mina ord påminner dig om saker som kan kännas svåra.

Kram...
2005-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H