Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Please die Ana!


Please Diana?!
Please die Ana?
Die Ana!




Ana!




Ana!




Ana!




Fri vers av Angelina
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-11-19 22:41



Bookmark and Share


  trasdocka
aah men gud vad du lyckas,
verkligen.. få så få ord till ngåto så berörande.
så vemodigt, ändå så.. betydande
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Angelina