Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

911



911
Porche?

Nej inte så kul
Men snart har vi nog alla betalt
För motsvarande
Med alla extrakostnader

För vad några riktigt dåraktiga
Arabdjävlar gjorde
Den 11 september 2001…

Det hade vart bättre med en Porche åt alla
Dessa förbannade islamfan-atiker…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO