Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte skriva

Jag kan inte skriva.
Jag är inne i en jävla torka.
Ge mig inspiration!




Fri vers av Amandaaa
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-01 16:41



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Jag kan inte skriva
Skiv om känslor, hur det ser ut
Jag kan inte skiva därför att min inspiration öveergivit mig och tagit över en annan peron
Den tyckte jag var så torr sa att
och nu har jag fått en annans inpiration osv...........................
:)
2010-11-30

  Jean-Michel Orblin
Jag kan inte skriva
Skiv om känslor, hur det ser ut
Jag kan inte skiva därför att min inspiration öveergivit mig och tagit över en annan peron
Den tyckte jag var så torr sa att
och nu har jag fått en annans inpiration osv...........................
:)
2010-11-30

    Nicklas VIP
Håller med föregående. Lyssna gärna på musik som överenstämmer med hur du känner. Se någon bra film, gärna en med mening. Tänd ljus och titta ut genom fönstret. Tänk inte så mycket, bara känn.

Alla får skrivtorka ibland, men det går över!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa