Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bundenhet vs lövets frihet

 

 

Min blick följer höstens första löv

Dess bana så intrikat

Så virvlande lättsam

Lövets glädje över dess frihet

Slås bara av min glädjande bundenhet




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-01 17:10



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Man känner dess intentitet,på bara kroppen..
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan