Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting förändras

Jag är inte längre den jag var
Tåget gick och jag stannade kvar på perrongen
Jag längtade så länge efter dig att min passion hann gå ifrån mig
Jag kämpade så länge
Trodde du var det enda som betydde nåt
Lämnade allt för dig
Du var det vackraste i världen
Jag kunde inte se på dig för det gjorde så ont i mitt hjärta att du inte var min
Men nu
Nu är det vi två
Det är bedrövligt
Inte heller nu kan jag se dig i ögonen
Du undrar vad som är fel
Jag mumlar
Så kommer den dagen då jag måste göra det
Jag tittar tillbaka på de här åren av längtan
Efter dig
Men nu
Är det bara tomt
Skickar smset
Det är slut nu




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 267 gånger
Publicerad 2010-08-02 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin