Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson Katrineholm augusti 2010


Torso

Torson svettas ingrott vatten
Även stenar har problem med läckage
Man ska inte lägga sig i, sa mannen
som torrskodd klev upp ur badkaret.

Barnet som inte var standardiserat
satt i baksätet på en svanslös Standard Vanguard
som var genuint vinröd
redan innan den börjat rosta.

Det magiska strecket har inte passerats…
Remingtons Qwerty är ännu i livet.

Rimingtons eko vägrar dö i sumpmarken
hos dem som aldrig låtit sina drömmar väckas
eller saxas sönder
av flodens klerikala egotripp.








Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-03 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm