Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håller på att värma upp tangenterna lite bara


Jag skulle aldrig kunna säga Nej! till dig

På det sättet som du får mig att må gör att jag lätt tänder till
Det är nästan som om jag dansar fram
Så jag mår hur bra som helst i din närvaro
Så om du skulle fråga mig om jag vill så skulle jag inte kunna säga Nej!
Nej, så ett Nej skulle jag aldrig kunna ge till dig för jag vill så gärna
att det ska vara vi två
Nej, så ett Nej skulle aldrig kunna komma på fråga ifrån mig
Tycker om dig allt för mycket för det vilket jag hoppas att du nu vill
förstå….

På det sättet som du får mig att må…….

Ken Cassel
3/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-03 15:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivet
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel