Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han tänker samma tankar som mig,men bara ibland....

jag ler för mig själv
när jag ser hans ord
mitt framför mig
precis samma ord
som jag själv tänkte
strax innan..

så lika
likt enäggstvillingar

ibland...

försvinner in i dimmoln
av underbara fantasier
som kittlar och gör mig
härligt avslappnad

vet att när natten kommer
så är det han som än en gång
kommer att invadera mitt inre

det är underbart att han finns
även om våra vägar aldrig
har korsats
inte fysiskt i alla fall

han ger mig så mycket

gav

och för det ska jag
vara honom evigt
tacksam....




Fri vers av firefire
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-04 00:19



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet..
2010-08-04

  Tillbringaren VIP
skönt att kunna ha sådana levande fantasier=)
2010-08-04

  Emme VIP
Jättefin =)
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire