Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Gollum; Sagan om de Två Tornen ur Tolkienfilmen 2002




Aforism: Krällek [sic]

***

Krällek är ingen lek för mig

LPWJ 02/08/10

 

e-bok:  

amfora




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-04 04:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det får det aldrig bli för mig heller.
2010-08-05

  thyra
Nej, det låter läskigt! :)
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP