Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjestund

Även kortaste stunder
är tillräckligt långa
Och enstaka sekunder
alltid nog många




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-04 12:21



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kort och talande om det som en enda sekund kan innehålla och vara allt!!
2010-08-04

    ej medlem längre
Glädjestunder som höjer sig över tidens begränsningar... tycker om din tanke
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye