Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ethan - förstås!




Den mjuka växtkraften

 

den mjuka växtkraften är
oemotståndlig
utan hävstång rubbar den universum
böjer orden till sig
och ler




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 499 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-04 15:45



Bookmark and Share


  walborg
Trosvisst och härligt !
2010-08-06

  LEVerEra
mmmycket ffffiiiint oooordsnideriiii! ♥
2010-08-05

  Katinka VIP
Vackert, känns kärlek i dikten.
2010-08-04

  Mr Lindemann VIP
I en böj ger delar av en ormbunke ifrån sig ljud som får alltet att le en smula
Efter det så förväntasd SMHI ge glädjefyllda moln och smilande värmebölja under morgondagen över stora delar av landet
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger