Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom är helt galna

Riktigt galna
Så nu måste vi alla som är vettiga kasta ut de som är helt galna ifrån stan
för här kan vi inte ha dem längre
För titta bara på den där dåren, han som just nu bara håller på att jaga en vackert vit svan
Varför gör han det?
Något fel på honom måste det bara vara
Inte hundra procent
Ut med honom……

Dom är helt galna…..

Ken Cassel
4/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-04 17:40



Bookmark and Share


  aol
jaa vem är galnast vi eller dom, tankeväckande skrift
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel