Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knackar på himmelens dörr

Knack! Knack!
Någon där?
Då öppnas porten helt plötsligt bara sakta men säkert med ett brak och där står en liten skimrande vit ängel som presenterar sig
som Sankte Per
Ja, han som nu vet om du har hållit livet kärt
Och om du nu har gjort det så säger han bara till dig
Tyvärr!
Jag kan faktiskt inte släppa in dig här
Guds order
Och sedan så ger han dig bara en ny biljett ner till jorden igen tills nästa gång som du måste besöka himmelen….

Knackar på himmelens dörr, som så många gånger förr
Knack! Knack!
Släpp in mig……….

Ken Cassel
4/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-04 18:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet och en aning vemodet
2010-08-04

  Stefan Höglund
Citat alla vill till Himmelen men ingen vill dö.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel