Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om livets alla ryggdunkare Bilden: Dimebag Darrell, trummisen Vinnie Pauls brorsa som sköts för drygt 5 år sedan nu på scen med sitt soloband Damageplan, en mästare på gitarr-riff och solon och med stor humor


Gå Vidare (Pantera)

~*~

Kan du inte se att jag är lätt irriterad av envishet
Ett steg ifrån att ryta mot dig...
Du vill in för att vara under mitt skinn
Och sen kalla dig för vän
Jag har fler vänner som dig
Vad gör jag åt det säg?

Finns det ingen standard längre?
Vad det krävs, vem jag är, vart jag har varit
Passa in
Du kan inte bli någonting som du inte är
Var dig själv, för dig själv
Håll dig borta från mig
En livets läxa som man lär sig
Välkänd från tidernas gryning

[Chorus]

Respekt, gå vidare

Din mun den går när jag inte är där
Det har du så lätt för att göra
Du gråter ut med svaga sympatiserande vänner
Kan du höra violinen spela din sång?
Samma vänner som säger mig allt som du har sagt

Finns det ingen standard längre?
Vad det krävs, vem jag är, vart jag har varit
Passa in
Du kan inte bli någonting som du inte är
Var dig själv, för dig själv
Håll dig borta från mig
En livets läxa som man lär sig
Välkänd från tidernas gryning

[Chorus]

Respekt, gå vidare

Respekt, gå vidare

Talar du till mig?

Knappast din skurk


Pantera från Vulgar Display of Power 1992

L Patrik WJ svensk version 05/08/10

 

video:

Pantera - Walk LIVE

e-bok:



LyrIQs




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 677 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-05 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sann text i mångt och mycket, tyvärr!

De här orden Är viktiga:

"Du kan inte bli någonting som du inte är
Var dig själv,"



Hälsn. Ann
2010-08-05

  LenaJohansson VIP
mycket bra..
2010-08-05

  Bibbi VIP
Svidande sanning.
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP