Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja..jag var på något som visade sej vara en tjejmiddag häromdan. Då fick jag krupp igen...jag är en otacksam jävel som inte förtjänar respekt och kärlek av min vänner..


KÄRRINGAR ÄR VI, ALLIHOPA!

Det biter i min mage
Det pressar i mitt sinne
Ska framtiden vara som någon annas minne?

För jag ser, ja, jag ser
Det ni inte ser
Jag ser, ja, jag ser
NEJ, jag orkar inte mer!

Jag ser DEJ om tretti år
ja, jag ser också dej!

Jag ser henne! henne! henne!
Och jag blir rädd, när jag ser mej..

Skulle jag bli mer?
Mer än alla andra?
Skulle jag ett annat håll
på denna jorden vandra?

Nej, tyder någonting på att lilla jag är unik?
Innom mej växer nu en fruktansvärd panik

Och vi klagar
Och vi gnäller
när vi ännu är så vackra

Och allt fnitter
NEJ, HÅLL KÄFTEN
Helvete, SLUTA KACKLA!

DU! JAG SER DEJ OM TRETTI ÅR!
JA, JAG SER OCKSÅ DEJ!
JAG SER HENNE! HENNE! HENNE!
och jag blir rädd
för jag ser mej..




Fri vers av Rar
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-11-20 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rar
Rar