Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig inte,jag ser inte det du ser

Jag står och pressar ansiktet och händerna mot spegeln
Spegelbarnet gör likadant

Längrebort står Rar och snackar med lite folk
Folk han aldrig träffat förut och aldrig kommer träffa igen

Jag går nedför gatan
Uppe på taket klättrar Rar, han vinkar
men jag törs inte klättra effter
Jag sticker händerna djupare ner i fickorna

I sängen vid mina fötter snusar Rar
Han sover som ett barn
Och jag sippar på min plunta

Rar vet nog inte om att han har ett stort hål på byxorna, därbak
Och jag har köpt nya kläder, i timmar har jag gått på stan

Ibland blir jag arg på honom och kasstar saker på honom, skriker effter honom
Men då kysser han mej bara på pannan
och säger att han älskar mej

Han är helatiden här, bredvid
Jag ser honom altid på håll
Han skuttar runt, gör roliga saker, ler i sin ensamhet, älskar helt öppet sigsjälv och alla andra
men även om han är här så är han så långt borta
och jag önskar innerligt
att Vi kunde bli Ett

Och han kysser mej godnatt
Men fasst mina tyssta tårar rinner längst med mina kinder
så vägrar han att trössta mej

Jag älskar honom så mycket
Men han kommer aldrig att bli bara min
Han kommer alltid att vara sin egen




Fri vers av Rar
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rar
Rar