Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattstrofer

är knivar

är fjärilar

i bröstet

tristessens kärlekstörst

tysta drömmar

grumliga mål

köttets själlösa lust

ensam kväll

jag håller min hand

spelar schack med död

räds rädslan

fruktar sorgen

ansikte tejpat på huvud

hjärta fritt och naket

rädas tristessen

klocka tickar

i ett universum utan tid

rädas tristessen

rädas tomrummet






Fri vers av Rar
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-30 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rar
Rar