Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rar och Totoloo

världen är i flammor
och vi njuter av solnedgången
människor dör
och vi betraktar dom från åvan

kärlek är ingenting man köper
det är ingenting man kräver
det är något man förtjänar
för att jag är jag
för att du är du

du ser alla mina färger
och beundrar mig som regnbågen i skyn

äntligen ska jag få rymma
ut i världen
som Rar
barfota, lekfullt!
Klättra på tak! Säga hejdå till vuxenvärlden

Låt mig dyka in i dina ord
raka vägen
till din själ
det är ett rumm fullt av speglar
det är alla dina ansikten
det är du
det är jag

men bäst av allt

när jag vaknar på morgonen
och vänder mig om
hur jag smälter i dina ögon
hur du äter mig med din blick




Fri vers av Rar
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-11-11 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rar
Rar