Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljan



Oljan
Ska stiga i pris
Liksom räntan

För Indierna köper som aldrig förr
Och Kineserna
Ruskigt
Det får ”vi betala”
Det blir brist….
Förbannade Kineser och Indier….

Och amerikaner använder 5 ggr så mycket
Energi som oss i Europa
Och de mesta handlar om
Hör och häpna
Kylning….
Förbannade amerikaner…


Oljan
Ska stiga i pris
Liksom räntan

Förbannade utlänningar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-08-05 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO