Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första dikten i en serie av fem med temat nakenhet


naken

naken

naken vill jag leva

jag vill vara en vägg av puts - utan puts

jag vill vara en röd stuga ute på landet - utan dess färg

skrovlig och kantig - helt utan spackel vill jag vara - blotta minsta lilla sår jag har

men för det vill jag inte vara färglös

färgstark vill jag vara men grå utanpå

det bor en sol inom mig - (låt den bo i dig också)

jag vill låta den skina med regnbågens alla färger

skina så starkt

att den lyser upp

ett helt kvarter




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin