Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande, bara lite längre bort


gå inte, säger du

jag måste, när det viner servar av allvar
genom luften

men jag försvinner
inte,

utan tar bara en promenad
över himlavalvet
och tillbaka

putsar hjärtat lite
under snötyngda trädgrenar

ibland förlorar jag mig
i mina steg,

blir avlägsen dig

men med ännu en tejpremsa
för att hålla ihop
a-v-s-t-å-n-d-e-t, återvänder jag

så kommer du ner och öppnar?




Fri vers av San
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-11-20 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin, skör, vacker, vilken känsla du förmedlar, braigt skrivet
2005-11-20

  Propella
Det här var... ja... så vackert att det nästan gör ont.

"utan tar bara en promenad
över himlavalvet
och tillbaka

putsar hjärtat lite
under snötyngda trädgrenar"

Nu ska jag kika på dina andra texter - för den här föll jag som en fura av.
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

San
San