Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek fungerar inte på det viset

Näej, jag kan inte bara sluta att älska dig
Tycker om dig allt för mycket för det
Och hur ska jag kunna göra det efter allt som vi två har gått igenom tillsammans
Så Nej!
Nej! Nej! Nej!
Kommer inte på fråga för kärlek fungerar inte på det sättet
Ja, så jag kommer att fortsätta älska dig om du så är ljusår ifrån mig
och det kan du inte göra så mycket åt
Sen så spelar det ingen roll om jag själv för gå här ensam med hela halsen full med gråt……

Näej, så jag kan inte bara sluta att älska dig
Och varför då?
Jo, som du kanske förstår så fungerar inte kärlek på det viset …..

Ken Cassel
6/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 13:50



Bookmark and Share


  PPQ
en stabilitet, ett lugn, ett metodiskt präntande, genomtänkt så känns dina texter, det blir liksom inte till av en slump och det är få som fixar det du fixar samtidigt som de är så produktiva som du är, mycket imponerande....
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel