Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piratens Dröm

Ögonen representerar och reflekterar
hjärtats skepnad och natur


ty alla är vi pirater
som letar efter den

vars ögon är diamanter
samt hjärtat en skatt




Fri vers av DC
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-06 15:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
en text som vet att erövra
det värdefullaste
och så har piraten förstått

I like...
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC