Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningssken

 

 

Tankar som aldrig fick utrymme

släpps fria

kräver uppmärksamhet

 

Bilder som aldrig togs

målas på levande stenar

tvättas regnbågsljusa

 

Filmer som aldrig fångades

spelas upp offentligt

på storbildsskärm

 

Ärlighet bemött av

kärleksfull varsamhet

gör att skam och skuld

 

går i graven




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-07 02:04



Bookmark and Share


  jörgen g
Härligt!
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*