Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken II

Sakta sakta
Faller det sönder
Skyddshöljet som omger oss
Plötsligt
En blek hårig skinka
Sedan
Ett bröst
Sakta sakta
Bit för bit
Två bara ben
En behårad bröstkorg
Snart finns det inte mycket kvar
Av skalet som omger oss
Ett bröst tittar fram
Snart ett till
En kort sekund senare
Och vi står här
Allihopa
Blottade
Utan en chans att skydda oss
Inte ens ett litet löv
ämnat att diskret
täcka en springa
mellan benen
verkar synas till
Här står vi
en grupp människor
så olika - så lika
Stortorget nästa
och denna nakna resa
verkar närma sig sitt slut




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-07 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin