Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

USLA HAIKU + NÅT ANNAT hårdsmält

I-världsmänniskan
lever i församlad
isolering


I-världsmänniskan
äts inifrån av en
växande leda


i Mamons gyllne
voljär sitter Tystnaden
döv på en pinne


jordens tyngd är lätt
hon bär sig själv i evighet

tyngden PÅ jorden
är tyngre än tung

den lyfter inte ens Gud




Fri vers av lärjunge
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-07 18:59



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Smarta kommentarer till hur-det-är.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge